accident Vrancea
Echipa de handbal CSU Târgoviște este în doliu după ce a pierdut la Buzău, în urma unui accident rutier produs pe DN 2 E 85, trei tineri sportivi. Potrivit gsp, cei trei jucători decedaţi în urmă accidentului înregistrat duminică noapte, la iesire din Râmnicu Sărat, sunt Robert Bucă (19 ani), Daniel Manda (25 de ani) şi Daniel Bîrloagă (20 de ani). Aurel Iancu, preşedintele şi antrenorul echipei, este şi el în stare gravă. A fost diagnosticat de medici cu fisură craniană şi hemoragie craniană. Un alt jucător, Florin Chiperi, are mai multe coaste rupte şi probleme la braţul stîng.

Între timp, cinci persoane rănite în urma accidentului au fost transportate cu răni grave la trei spitale din Capitală în timp ce șoferul vinovat de producerea accidentului și alte două persoane au fost externate. Printre răniți se află și un buzoian. Este vorba despre Adrian Ionescu, membru al echipei CSU Târgovişte. Din fericire tînărul de 20 de ani a suferit mai multe leziuni, însă starea lui este stabilă, el rămânând internat la Spitalul Județean Buzău, în afara oricărui pericol.
Sportivii de la CSU Târgoviște se întorceau acasă, duminică, după un meci pierdut la Vicovu de Sus, 27-35 cu CS Vicov Bucovina, din cadrul etapei a noua a campionatului. Microbuzul, care transporta 13 sportivi alături de antrenor, se oprise la intrarea în județul Buzău pentru remedierea unei probleme la motor. Un camion încărcat cu lemne a intrat în plin în vehicul, aruncîndu-l într-un șanț și răsturnîndu-se peste el.

În urma acestui accident, autoritățile au instituit planul roșu, având în vedere numărul mare de victime.

CSU Tîrgoviște a mai fost implicată în urmă cu 3 ani într-un alt accident de circulație, cînd echipa se întorcea din cantonament. Atunci nu au existat însă victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here