Un tânăr elev, care a fost admis cu nota 10 la școala militară de la Boboc, transmite un mesaj, în contextul în care, de două luni, cursurile se desfășoară online, în perspectiva că, după 8 februarie, se va reveni în școli. 

Am onoarea să vă salut! Numele meu este Andrei Ionescu și sunt elev fruntaș în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”.

Încă din copilărie, de la o vârstă destul de fragedă, mi-am dorit să fac parte din sistemul militar. Întotdeauna am apreciat statutul și uniforma militară. În vara anului 2019 visul a devenit realitate fiind admis în școală cu nota 10.

În prezent sunt în anul doi de studiu în arma „aeronave și motoare de aviație”, un an terminal cu provocări și cerințe foarte mari. Cu ajutorul instructorilor specializați am reușit să ne îmbogățim bagajul de cunoștințe atât pe linie de specialitate, care este foarte complexă și elaborată, cât și pe linie militară. Din cauza pandemiei am fost nevoiți, ca o perioadă de timp, să ne desfășurăm orele online și le mulțumim tuturor cadrelor pentru efortul și răbdarea depusă. Au fost situații când aceștia ne-au sprijinit chiar și în timpul lor liber.

Ne dorim să revenim la școală și să reîncepem orele în format fizic și să petrecem cât mai mult timp împreună. Deoarece timpul se scurge foarte rapid și se apropie momentul absolvirii, un moment pe care fiecare dintre noi și-l dorește foarte mult, dar care vine la pachet cu o dureroasă despărțire. Vom deveni cadre militare și vom merge la diferite unități cu amintiri frumoase și legături puternice de prietenie legate în decursul celor doi ani de pregătire militară.

Pentru mine această școala înseamnă extraordinar de mult, deoarece mi-a pus bazele ca militar și tehnician de aviație și mi-a deschis noi orizonturi în ceea ce privește cariera militară. În acest sens, pe viitor îmi doresc să îmi desfășor activitatea profesională într-o bază aeriană și să pun în practică ceea ce am învățat. De asemenea, voi participa la toate cursurile de perfecționare, deoarece este un domeniu în care nu există loc de greșeli iar tehnica avansează rapid.” , este mesajul tânărului elev, promovat pe pagina de facebook a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here