Emoţii greu de stăpânit, lacrimi de fericire dar şi dezamăgire. Prin toate aceste stări au trecut elevii Colegiului Tehnic în momentele în care au aşteptat să fie anunţate numele celor care vor pleca în practică în Portugalia. La final, 85 de elevi au răsuflat uşuraţi şi sunt fericiţi că vor pleca, în timp ce restul regretă că nu s-au străduit mai mult pentru a se califica.

Astăzi, a fost o zi plină de emoție pentru elevii Liceului Tehnic. A devenit deja tradiția ca aproape o jumătate dintre elevii de clasa a X-a de la liceu și școală profesională să efectueze stagiul de practică în Portugalia, în condiții europene, iar astăzi coordonatorul proiectului a anunțat numele celor selectați. S-a făcut, însă și mențiunea că dacă nu se vor dovedi în continuare la fel de serioși și silitori, ar putea pierde locul.

După zile întregi de tensiune, bucuria celor care își auzeau numele era uriașă.

Alături de profesorii și elevii Liceului Tehnic au fost și reprezentanții Inspectoratului Școlar care i-au felicitat pe toți cei implicați pentru exemplul de bune practici pe care îl oferă.

Anul acesta, 85 de elevi, care au întrunit condiţiile impuse de cadrele didactice dar şi de proiectul pe fonduri europene care susţine financiar deplasarea, vor pleca în mai multe etape în Portugalia.
Experienţele din anii anteriori şi-au pus serios amprenta asupra elevilor, în sensul că aceştia s-au întors cu convingerea că o meserie bine învăţată îi poate ajuta să îşi atingă obiectivele în viaţă. La fel de încrezători sunt şi cei care urmează să plece acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here