În această seară, primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, a venit cu o veste bună pentru locuitori, în contextul în care exista pericolul ca autobuzele Trans Bus să nu mai efectueze curse pe traseul 2. Astăzi, a avut loc o ședință a ADI “Buzău-Mărăcineni”, în cadrul căreia s-au pus la punct detaliile legate de suma pe care primăria ar urma să o plătească drept subvenție pentru Trans Bus, iar șeful administrației din Mărăcineni a negociat, până a obținut o sumă cu mult mai mică față de cea solicitată, astfel încât să continue cursele autobuzelor pe linia 2.  

Dragi locuitori,

Vă anunț că, astăzi, în urma negocierilor cu partenerii din A.D.I., am reușit să micșorăm subvenția cerută comunei noastre de către Trans -Bus de la suma de 69.000 lei pe lună la numai 10.000 de lei lunar!

Este o victorie mare și, totodată, o dovadă că cei peste 8 miliarde de lei vechi care ni se cereau anual reprezentau o sumă foarte mare, aproape imposibil de plătit de orice primărie de comună.

Transportul este un serviciu public extrem de important, iar eu vă asigur, așa cum am făcut-o întotdeauna, că mă voi bate pentru dumneavoastră, pentru servicii de calitate, pentru siguranța traiului, pentru o comună modernă, unită și puternică!” , a anunțat primarul Constantin Dumitru, pe pagina de facebook a Primăriei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here