Astăzi se sărbătorește Ziua Pompierilor din România, ocazie cu care șeful de la Casa Albă a transmis un mesaj pentru toți cei de la ISU Buzău. 

„Intervenția dumneavostră în situații de urgență este decisivă pentru salvarea de vieți și bunuri materiale. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență sunt mereu la datorie, la orice oră din zi și din noapte, fie că este vorba despre incendii, inundații, aluncări de teren sau accidente rutiere.

În calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, felicit întreg personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Neron Lupașcu” al județului Buzău pentru profesionalismul și dedicarea cu care și-au îndeplinit misiunile și pentru că sunt mereu pregătiți să-și ajute semenii atunci când au nevoie!CJSU3De Ziua Pompierilor, vă doresc multă sănătate, putere de muncă, bucurii alături de colegi și de familiile dumneavostră!

La mulți ani tuturor pompierilor!” , a scris prefectul Leonard Dimian, pe pagina sa de facebook.0 facebook 1599974944300 6710781308779599271

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here