După decesul tânărului de 18 ani de la Economic a cărui moarte se presupune că a survenit în urma consumului de etnobotanice, alte victime ale aceloraşi substanţe sunt transportate la spital.

Luni seara, doi tineri și-au împărțit pumni și picioare până când au căzut la pământ, fiind nevoie de intervenția ambulanței care să îi stabilizeze și să-i ducă de urgență la spital. Potrivit martorilor, nu este exclus ca cei doi să se fi aflat sub influența unor substanțe halucinogene.

Tinerii se află acum internați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Medicii au fost nevoiți să îi sedeze, aceștia fiind deosebit de agitați.

Tot luni seara, un tânăr în vârstă de 29 de ani, legitimat la o echipă din Liga a IV-a buzoiană, a căzut pe stradă după ce ar fi fumat „o țigară”. Scenele șocante s-au derulat sub privirile îngrozite ale clienților din zona Superbet Unirii Sud.

Tânărul în vârstă de 29 de ani nu se află la prima abatere. Numele său apare menționat într-un dosar instrumentat de DIICOT, în care o buzoiancă a primit 1 an și 10 luni închisoare pentru efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. El a avut calitatea de suspect, cel mai probabil din cauza faptului că era consumator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here