gales3Desfasurare impresionanta de forte in Dambovita.  Peste cinci sute de persoane scotocesc patru comune in cautarea detinutului evadat in urma cu mai bine de o saptamana. Cum anchetatorii par sa-i fi pierdut urma, 150 de localnici din zona in care se presupune ca s-ar afla Nicolae Gales s-au alaturat echipelor de cautare.

Peste 150 de localnici din orasele dambovitene Moreni, Fieni si Pucioasa au format o adevarata potera si au participat voluntar la actiunile de cautare a detinutului de la Penitenciarul Margineni care a evadat în 9 martie, la operatiune luand parte si peste 300 de politisti, jandarmi si gardieni, ajutati de zece caini.

Evadatul a fost cautat si cu ajutorul unui elicopter al MAI care a survolat împrejurimile orasului Moreni si zona de padure si livezi a localitatilor Iedera, Valea Lunga, Varfuri, Ursei si Bezdea.

Eugen Nicolae Gales a evadat în 9 martie, de sub escorta, în timp ce se afla pentru un proces la Judecatoria Moreni.

El a reusit sa scape pentru ca a fost repartizat singur într-o camera de arest care nu avea gratii, iar în urma incidentului trei dintre sefii Penitenciarului Margineni, unde barbatul era închis, au fost demisi. De asemenea, opt gardieni care îl însoteau pe barbat la Judecatoria Moreni sunt cercetati de politisti pentru neglijenta în serviciu, dosarul fiind trimis Parchetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here