Eveniment importtnat desfășurat aseară în București și anume o întâlnire a celor mai importante companii din industria berii din țară. evenimentul s-a desfășurat într-o locație exclusivistă, iar cel care a avut cuvântul de deschidere a fost vicepremierul Marcel Ciolacu, cel care, de altfel, a fost și reprezentantul Guvernului la această întâlnire. Alături de Marcel Ciolacu au fost prezenți și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, Ionela Dobrica, Danut Pale, Sorin Lazar, vicepresedintele Consiliului Judetean, Adrian Petre, precum si  viceprimarul Ionut Apostu.

”Într-o companie selecta a celor mai importanti jucatori din industria berii din Romania, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, a avut loc o intrunire pe tema „Berea face cinste Romaniei”. Alaturi de domnul viceprim-ministru Marcel Ciolacu, care a avut si cuvantul de deschidere din partea Guvernului Romaniei, au mai fost multe personalitati politice centrale si locale, inclusiv parlamentarii de Buzau, Ionela Dobrica, Danut Pale, Sorin Lazar, vicepresedintele Consiliului Judetean- domnul Adrian Petre, precum si domnul viceprimar Ionut Apostu.
In cuvantul meu am subliniat importanta fabricii Ursus din Buzau, care este cel mai mare contribuabil la bugetul local. De asemeni Ursus-ul se implica prin conducerea sa in toate proiectele importante de dezvoltare a orasului nostru.
Pentru acest motiv noi, buzoienii, le suntem recunoscatori si le dorim mult succes in continuare!”, a scris primarul Constantin Toma pe pagina sa de socializare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here