Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar Județean Buzău organizează, la Liceul Pedagogic Spiru Haret Buzău, Olimpiada Naționala de Limba Franceză, în perioada 2-6 aprilie 2018, la care vor participa 292 de elevi calificați din toate județele, 43 de profesori însoțitori și 50 de membrii ai Comisiei Centrale.

„Avem deosebita onoare de a primi la Buzau peste 400 de elevi și profesori de limba franceza, cei mai buni din județele României!
Prin eforturile conjugate ale organizatorilor, partenerilor și sponsorilor, in campania Excelenta pentru Excelenta, ne străduim sa le asiguram elevilor și profesorilor condițiile optime de cazare și masa.
Organizata pentru prima data la Buzau, la Liceul Pedagogic Spiru Haret Buzau, Olimpiada naționala de limba franceza se va bucura de prezenta unor invitați din corpul diplomatic francofon din România care vor oferi premii interesante laureaților acestui concurs național!
In anul Centenarului Marii Uniri, Serile culturale ( teatru, film, muzica) vor fi dedicate descoperirii unor personalități românești in spațiul francofon: Matei Visniec, Cristian Mungiu, Keo!
Descoperirea patrimoniului natural din județul Buzau, mai ales a Vulcanilor Noroioși, va completa programul propus participanților!”, a scris într-un mesaj postat pe Facebook Maria Monalisa Plesea, inspectorul scolar de specialitate care se ocupa de organizarea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here