Astăzi, 21 octombrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

 Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 3403;
 Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 2775;
 Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 112;
 Număr persoane în carantină la domiciliu: 776;
 Număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 410.
 Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 69 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (15 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 4 pacienți au fost testați în unități sanitare din alte județe).
• 8 dintre noile cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus au fost înregistrate la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca- Secția Psihiatrie III;
• 19 dintre noile cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus au fost înregistrate la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca- Secția exterioară Ojasca, declarată focar de COVID-19 în data de 18.10.2020.
 Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 6 luni și 81 de ani.
 Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

 Sub coordonarea Instituției Prefectului, structurile teritoriale M.A.I din județul Buzău au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.
 În cadrul acțiunilor efectuate în ultimele 24 de ore cu privire la respectarea măsurilor impuse de starea de alertă, au fost aplicate 69 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 34800 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here