O femeie în vârstă de 34 de ani, însărcinată în nouă luni, a fost adusă ieri în stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, după ce ar fi suferit un infarct. În ciuda tuturor eforturilor, medicii nu au mai putut-o salva pe femeie.

Ieri dimineață, Liliana O. se afla la locuința ei din localitatea Brătilești. La un moment dat, femeii i s-a făcut rău, iar rudele au chemat salvarea.

Inițial, femeia a acuzat o stare de leșin, însă la scurt timp și-a pierdut cunoștința definitiv. O ambulanță a transportat-o de urgență la spitalul din Buzău, în stop cardio-respirator.

Ajunși cu pacienta în UPU, medicii au început manevrele de resuscitare. Pentru că nu răspundea procedurii, medicii au decis să repornească inima femeii folosind defibrilatorul. Nici șocurile electrice nu au putut să o readucă la viață pe femeie, iar fătul a murit la scurt timp.

„Cu privire la tânără în vârstă de 34 de ani, gravida in 33 de săptămâni, din localitatea Brăești, aceasta a fost adusă la UP.U în Stop cardio respirator, a fost resuscitată însă fără succes. Trupul tinerei a fost dus la Serviciul Jud. De Medicina Legală in vederea efectuării necropsiei. Din evidențele noastre se pare că tânăra din luna ianuarie 2009 nu a mai efectuat niciun consult la Maternitatea Buzău”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Femeia decedată nu era cunoscută cu afecțiuni medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here