Crima pe strada Marasti din municipiul Buzau. O femeie in vârsta de 54 de ani a fost ucisă chiar de soțul ei, după ce acesta a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit. Se pare ca totul a plecat de la un conflict spontan.

UPDATE O femeie în vârstă de 54 de ani a fost ucisă în această dimineaţă de soţ, după un conflict spontan. Crima s-a petrecut în prima parte a zilei, într-o casă de pe strada Mărăşti, din municipiul Buzău, unde femeia locuia cu chirie după despărţirea de soţ.Cei doi soţi, el de 58 de ani, ea de 54, se separaseră de curând. Azi-dimineaţă, bărbatul şi-a vizitat soţia iar la un moment dat între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, femeia fiind ucisă cu mai multe lovituri de cutit în zona gâtului.

Criminalul a încercat să se sinucidă provocându-şi o rană prin tăiere la mâini. A fost îngrijit de echipajul de la Ambulanţă.

Poliţiştii de la Omoruri, procurorul de caz si echipaje de la Ambulanţă au ajuns la faţa locului, după ce a fost anunţată crima la 112 de către fiul proprietarilor casei în care locuia femeia.

Victima se afla în pat, într-o baltă de sânge, iar bărbatul era căzut pe podea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here