O crimă cutremurătoare a avut loc în Cipru. Maria, o fetiță româncă, din Buzău, de doar 9 ani, a fost ucisă într-un mod de-a dreptul barbar, chiar de propriul frate.

Localitatea Larnaca din Cipru era zguduită de o crimă înfiorătoare. Un băiat de 13 ani a pus mâna pe un cuțit și a început să dea în sora lui, care urma să împlinească 9 ani peste câteva zile.

Cei doi copii locuiau împreună cu tatăl lor, în districtul St. John din Larnaca. Omul era divorțat, iar, într-o după-amiază, i-a lăsat pe cei doi copii singuri acasă. Atunci a avut loc tragedia.

Fără vreun motiv cunoscut, băiatul de 13 ani a luat cuțitul și și-a înjunghiat sora de patru ori. Atunci când fata a ieșit să strige după ajutor, fratele ei a fugit după ea și a mai înjunghiat-o de încă 11 ori, scrie Observator.

Vecinii i-au auzit țipetele fetei, care a murit atunci când a ajuns la spital.

„Am văzut-o în timp ce încerca să se ridice şi ţipa după ajutor. Apoi nu am mai văzut şi auzit nimic. După aproximativ 30 de minute, am auzit din nou ţipete: ‘Maria, Maria!’. Tatăl copiilor a ieşit pe stradă cu fetiţa plină de sânge în braţe şi a dus-o la o ambulanţă”, a explicat un vecin.

Familia greu încercată locuise mulți ani în cartierul Dorobanți II din municipiul Buzău. Părăsit de soție, Vasile M. își găsise alinarea în cei doi copii, pe care reușise să îi păstreze. Acum, bărbatul își va conduce fetița la groapă, în timp ce băiatul va fi reținut pentru audieri.
Sursa foto: Observator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here