În seara de 15 octombrie, în jurul orei 18.45, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Cislău au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 50 de ani, din Chiojdu, care a precizat că a fost victima unei agresiuni.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă pentru a verifica aspectele sesizate și în vederea aplicării măsurilor legale.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, care a avut la bază o altercație în trafic. În cursul acelei zile, apelantul s-ar fi deplasat cu o autoutilitară iar la intersecția DJ 102 L cu DJ 102 B șoferul autoutilitarei ar fi claxonat pe motiv că un autoturism era staționat și afecta fluența traficului.

În timpul conflictului atât apelantul, cât și șoferul autoutilitarei – un bărbat de 27 de ani din Chiojdu au fost agresați de către două persoane care se aflau în zona autoturismului staționat.

Polițiștii au stabilit că agresorii ar fi doi bărbați, de 22, respectiv 50 de ani, ambii din Cătina.
În urma agresiunii, șoferul autoutilitarei a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar polițiștii au reținut pe cei doi agresori pentru 24 de ore.
În cursul acestei zile, cei doi urmează a fi prezentați parchetului în vederea sesizării instanței pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here