tnr_800x800_46913_utilaj-deszapezire
După codul portocaliu de viscol și ninsori de zilele trecute, polițiștii au aplicat amenzi la Buzău firmelor de deszăpezire responsabile de curățarea șoselelor din județ. Sancțiuni au fost aplicate după ce oamenii legii au găsit tronsoane din DJ 205, DJ 220, DJ 203 G și DJ 2013 K acoperite cu nămeți, firma care are în sarcină deszăpezirea acestor drumuri fiind Gecotrans. Probleme urmate de amenzi au fost și pe DJ 203 și DJ 203 A, societatea care are în lucru aceste tronsoane fiind Nikost S.R.L.
De asemenea, Primăria Râmnicu Sărat a fost amendată pentru că firma din subordinea municipalității responsabilă cu deszăpezirea, respectiv Administrația Domeniului Public, nu a curățat corespunzator arterele orașului după zăpada din week-end.
De menționat, că până acum nici o persoană fizică nu a fost amendată pentru că nu și-a făcut treaba în dreptul blocului sau casei în care locuiește, deși există obligativitatea ca fiecare să-și curețe peticul de trotuar. Asta deși în continuare trotuarele sunt pline cu gheață și zăpadă iar buzoienii alunecă pe capete, umplând secția de Ortopedie a Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here