fisc
Patronii mai multor firme din Buzău vor trebui să depună actele fiscale la Constanța odată cu reorganizarea administrațiilor pentru contribuabili mijlocii de la 1 februarie. Un ordin al Agenției Naționale de Administrare Fiscală de la sfârșitul lunii decembrie prevede că relația cu firmele clasificate ca și contribuabili mijlocii nu va mai fi realizată la nivelul administrațiilor județene a finanțelor publice ci prin intermediul direcțiilor regionale ale finanțelor publice din țară. Contribuabilii mijlocii din Buzău vor fi preluați în administrare de administrația de la nivelul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați, dar sediul va funcționa la Constanța.
Aproximativ 2.000 de firme din Buzău, Galați, Brăila, Vrancea și Tulcea vor fi afectate de modificările legislative privind funcționarea ANAF, toate urmând a depune actele la Constanța.
Decizia de a-i pune pe contribuabilii mijlocii pe drumuri până la Constanța îi nemulțumește pe afaceriști. Oamenii vor fi în situația de a pierde o zi sau chiar două pe drum pentru a depune la Fisc actele necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here