paraschivescu
Directorul ziarului de scandal ”Atac de Buzău”, Florin Paraschivescu, și Doru Iuga, redactor al publicației, sunt în arest la domiciliu iar Oana Galanton, responsabilă cu publicitatea rămâne sub control judiciar. Așa au decis magistrații de la Judecătoria Buzău, la primul termen al procesului în care cei trei sunt judecați pentru șantaj.
„În baza art. 348 Cod procedură penală rap. la art.207 alin.4 Cod procedură penală, constată că se menţin temeiurile care au determinat luarea măsurilor arestării la domiciliu faţă de inculpaţii Paraschivescu P.F.I., I.D.A.C., şi, în consecinţă, menţine starea de arest la domiciliu a acestora. În baza art. 348 Cod procedură penală rap. la art.207 alin.4 Cod procedură penală, constată că se menţin temeiurile care au determinat luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpata G.I. şi, în consecinţă, menţine măsura controlului judiciar luată faţă de aceasta”, se arată în încheierea ședinței de judecată.
Decizia magistraților Judecătoriei Buzău nu este însă definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 de ore.
În dosarul în care cei trei de la Atac de Buzău sunt judecați pentru șantaj sunt părți vătămate primarii comunelor buzoiene Verneşti, Poşta Câlnău şi Gherăseni, la fel și fostul deputat PSD Marian Ghiveciu, directorul Companiei de Apă Buzău, Ionel Tescaru şi omul de afaceri Dumitru Dobrică. În plus, primăriile din Gherăseni și Vernești s-au constituit părți civile în dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here