14 tineri absolvenți ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani au devenit de luni jandarmi buzoieni, aceștia urmând a fi repartizați în cadrul subunităților de ordine publică din Buzău, Râmnicu Sarat, Pătârlagele și Pogoanele.

Tinerilor li s-a acordat gradul militar de sergent major în cadrul ceremoniilor organizate vineri la sediile celor două școli militare ale Jandarmeriei Române, promoția acestora având onorabila denumire simbolică „Centenarul Marii Uniri”.

De asemenea, 13 absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina au intrat, de luni, în rândurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

De luni, 13 tineri au intrat în rândurile poliţiştilor buzoieni, la formaţiunile de ordine publică, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi, de asemenea, în funcţie de opţiunea personală.

Ei au fost înaintaţi în primul grad profesional şi, în perioada următoare, îşi vor începe activitatea în cadrul structurilor la care au fost repartizaţi.

Inspectorul general al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, i-a felicitat pe cei mai tineri poliţişti şi le-a urat mult succes:

„Intraţi în instituţie în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceţi mai departe tradiţia Poliţiei Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale şi a ordinii sociale. Mulţumesc familiilor dumneavoastră, care v-au încurajat şi susţinut în alegerea pe care aţi făcut–o, aceea de a fi poliţişti. Îi asigur că Poliţia Română este pregătită pentru integrarea şi protejarea voastră, pentru asigurarea condiţiilor de muncă şi eficientizarea activităţii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here