Dumitru ENEFostul inspector scolar general, liberalul Dumitru Ene a anuntat ieri la finalul sedintei de Consiliu Judetean ca se va intoarce de spatamana viitoare la fostul loc de munca din cadrul ISJ Buzau intrucat este posesorul unei hotarari judecatoresti, definitive, irevocabile si executorii.

“Vreau sa va anunt ca am castigat procesul intentat impotriva deciziei de inlocuire a mea din functie iar hotararea judecatoreasca este definitiva, irevocabila si executorie. La inceputul acestei luni am informat ministerul despre decizia instantei si in mod normal termenul de 30 de zile pana la care trebuie sa primesc un raspuns expira in zilele urmatoare. Drept urmare vreau sa va anunt ca pe data de 7 februarie eu ma voi prezenta la locul de munca.” a preciazat Dumitru Ene

De cealalta parte, actualul inspector scolar general, democrat-liberala Florina Stoian a declarat ca nu a primit nici o instiintare de la Ministerul Educatiei  in legatura cu revenirea fostului sef al ISJ si ca atare nu intelege de ce ar reveni saptamana viitoare Dumitru Ene la inspectorat.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here