margarit nouIn urma cu 4 zile, la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a avut loc primul termen din procesul pe fond, în care procurorii DNA au cerut arestarea preventivă a fostului procuror George Mărgărit.

Instanţa a amânat cauza pentru joi, 28 noiembrie, cand fostul procuror George Mărgărit va afla dacă va fi retinut pentru 29 de zile sau va fi cercetat in stare de libertate.

Procurorul DIICOT George Mărgărit este cercetat de superiori, pentru că nu a înapoiat 100.000 de lei din fondurile instituţiei. Anchetatorii susţin că acesta a jucat banii la poker online.

Procurorul George Mărgărit, de la DIICOT Buzău, trebuia să cumpere, de la o reţea de traficanţi, 7.5 kilograme de haşiş după ce doi traficanţi au fost arestaţi preventiv, banii urmau să fie înapoiaţi în termen de 14 zile, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Conducerea DIICOT Buzău a declanşat o anchetă internă şi a constatat lipsa banilor şi a unei sume de zece ori mai mare, care provenea din bani indisponibilizaţi în cursul anchetelor penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here