inspector sef     Reîntoarcerea comisarului șef Viorel Ștefu la comanda IPJ Buzău ar putea avea loc în cel mult o lună , o lună și jumătate. Potrivit unor surse, primarul Constantin Boșcodeală ar fi luat legătura cu fostul șef al IPJ , actualmente comandant al poliției Ialomița și ar fi avut o discuție despre revenirea la postul de comandă.

     Conform algoritmului șefia poliției buzoiene revine PSD iar după mai multe variante și nume vehiculate se pare singurul rămas în grațiile edilului șef al Buzăului este Viorel Ștefu.

    Comisarul șef Ștefu a mai condus IPJ Buzău în perioada mai 2005 – octombrie 2009, după care a fost transferat la cârma IPJ Ialomița. Viorel Ștefu este licențiat în drept dar și în economie agrară după ce a absolvit cursurile ASE București. De asemenea a urmat cursuri post universitare în drept penal și management în poliție.

    În prezent IPJ Buzău este condus de comisar șef Laurențiu Pantazi care a preluat funcția pe 10 decembrie după ce a expirat împuternicirea comisarului șef Vasile Osiac numit la cârma instituției în noaptea de dinaintea alegerilor locale din iunie 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here