Comisarul-șef de poliție Vasile Nicolae, fost șef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Acesta este acuzat că, în calitatea pe care a deținut-o, a circulat pe drumurile publice și a introdus în curtea IPJ un autoturism neînmatriculat, cu numere false.

„Procurorii Secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Vasile Nicolae, pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu un număr fals de înmatriculare (…) În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În perioada 6 octombrie 2014-22 iunie 2015, inculpatul Vasile Nicolae, la data săvârşirii faptelor având calitatea de comisar şef de poliţie, şef al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzău, a condus pe drumurile publice şi a introdus în parcarea I.P.J. Buzău, autoturismul marca Alfa Romeo care nu era înmatriculat şi care avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare BZ-48-FCD”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here