Traficul a fost dirijat, în jurul prânzului, pe DN2E85, în localitatea Căldărușanca, în urma unui accident soldat cu doi răniți.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus, pe direcția București către Buzău, de către o șoferiță în vârstă de 40 de ani, din București și alte 2 autoutilitare aflate pe partea carosabilă, înaintea mașinii sale, pe același sens de mers.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 2 persoane care s-ar fi aflat pe partea carosabilă, între cele două autoutilitare, doi bărbați în vârstă de 29 de ani, ambii din București.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul., precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

În urma accidentului rutier de pe raza localitatii Căldărușanca, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate două victime, doi tineri în vârstă de 29 de ani, respectiv 30 de ani, care au suferit traumatisme minore. Cei doi tineri sunt conștienți, cooperanți, în curs de investigații., au transmis oficialii Biroului de Presă al Spitalului Județean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here