Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului produs în această după-amiază, în localitatea Ojasca, pe DN 10. Printre victime se numără și un bebeluș. Toți răniții au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău. 

Accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens a unei mașini, într-o curbă, impactul cu celălalt autoturism fiind frontal și foarte puternic. 

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 10 în localitatea Ojasca, dinspre Buzău către Brașov, un bărbat de 49 de ani din Pîrscov, ar fi efectuat virajul în curbă fără a adapta viteza, intrând pe contrasens, împrejurare în care a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism ce se deplasa pe sensul de mers Brașov-Buzău, condus de o femeie de 73 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței, a trei pasageri din autoturismul acesteia și a unui minor în vârstă de 7 luni din autoturismul buzoianului, aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.” , a precizat Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

Una dintre victimele accidentului, un bărbat de 32 de ani, din București, pasager al autoturismului șoferiței se află în comă.

Traficul a fost blocat mai bine de o jumătate de oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here