Frigul a subțiat considerabil numărul protestatarilor. Vineri seară, circa 200 de buzoieni au ieșit din case pentru a-și striga nemulțumirea în stradă, cerând schimbarea clasei politice cu oameni care să lupte pentru cetățenii de rând. Din păcate, protestul nu a fost unul închegat și răsunător, la acțiune participând în principal tineri și adolescenți, totul luând cumva un aer necredibil.
Au existat și ceva controverse în sensul că unii dintre protestatari au militat pentru ca acțiunea să se desfășoare doar pe platoul din Piața Dacia și să se renunțe la ideea unui marș pe străzile Buzăului. Numai că adolescenții protestatari nu au vrut sub nici o formă să renunțe la această idee, astfel că mâna de copii a parcurs pe jos traseul Piața Dacia,B-dul N.Bălcescu ,Str.Spiru Haret,B-dul Unirii și, înapoi în centru,unde,în jurul orei 22 mitigul s-a incheiat.

În aceste condiții, se așteaptă ca, încet dar sigur, la Buzău să se cam termine cu protestele în stradă. În această situație se află și Bucureștiul unde vineri seară doar circa trei mii de oameni au mai ieșit pe străzile Capitalei pentru a protesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here