Dacă în anii trecuți era nelipsit de la întâlnirile cu copiii, în fața Teatrului „George Ciprian” din Buzău, anul acesta Moș Crăciun s-a adaptat condițiilor din pandemie și a găsit o soluție să îi surprindă pe micuții elevi buzoieni. Pe neașteptate, de azi, bătrânul cu barbă albă a început să apară la orele online de dimineață, mai ales la copiii din clasele primare. Din camera sa specială, Moș Crăciun le vorbește elevilor, iar copiii îi spun dorințele dar îi și cântă. 

Moș Crăciun a făcut astăzi primele vizite online!

S-a întâlnit cu copii din județul Buzău care au pregătit pentru el cântece și poezii, dar și întrebări despre mici curiozități, cum ar fi: de ce ai barba așa de mare sau dacă moșul primește cadouri de Crăciun!Ne așteaptă alte 2 zile pline, cu copii de la clase primare, dar nu numai! 6 întâlniri pe zi, 30 de copii într-o întâlnire!

Aproximativ 500 de copii se vor întâlni cu Moș Crăciun la clasele online!Mulțumim cadrelor didactice pentru sprijin și înțelegere!” , este mesajul postat azi de oficialii Teatrului George Ciprian, pe pagina de facebook a instituției. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here