jandarmi sange
Jandarmii din Buzău nu au rămas indiferenți la drama din clubul Colectiv. Încă de la primele ore ale dimineții, angajații Jandarmeriei Buzău au mers să doneze din lichidul lor vital, știind că sunt semeni de-ai lor a căror viață depinde de o pungă de sânge.
”Astăzi, 02 noiembrie a.c., primii 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău s-au mobilizat încă de la primile ore ale dimineţii pentru a donat sânge la centrul de Transfuzii Sanguine Buzău.
Acţiunea umanitară s-a desfăşurat în urma tragediei care s-a petrecut vineri, 30 octombrie a.c., în clubul bucureştean şi va continua, pe o perioadă nedeterminată, în funcţie de necesarul de sânge.
Prin această activitate, jandarmii buzoieni doresc să dea un exemplu altor instituţii, dar şi comunităţii locale, pentru a se crea o coeziune în rândul acestora în vederea participării tot mai numeroase la acest gen de acţiuni al căror rezultat final este salvarea unor vieţi”, transmite comanda Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here