Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost una dintre persoanele care au sărit în ajutor, după producerea accidentului de astăzi de la Oreavu, pe DN2 E 85. 

foto m4

Șeful portofoliului de la Agricultură se afla pe câmp, la o demonstrație cu mașini agricole, în momentul în care pe șoseaua europeană s-a produs accidentul în care au fost implicate două mașini. 

foto m 2

Ministrul a mers la una dintre mașini și a încercat să miște autoturismul, alături de alte persoane, în așa fel încât conducătorul auto să poată ieși din autovehicul. 

foto m3

În urma accidentului de la Oreavu, un tânăr a fost rănit. Surse din Poliție ne-au precizat că impactul s-a produs chiar din cauza neatenției unei șoferițe, care se uita pe câmp la locul unde erau adunați ministrul Agriculturii și fermierii cu autoutilajele agricole, moment în care a lovit mașina din față. 

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea autoturismul pe DN2E85 din direcția Vrancea către Buzău, în afara localității Oreavul, o șoferiță de 34 de ani din Râmnicu Sărat nu ar fi păstrat distanta de siguranță și a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula înaintea sa și la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani din Valcelele.

În urma coliziunii, șoferul de 36 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.” , informează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here