În urma accidentului grav produs în această după-amiază pe Șoseaua Brăilei, la ieșire din orașul Buzău, patru persoane au suferit multiple trumatisme. 

În urma accidentului rutier, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate, în stare gravă, 4 victime: două femei, în vârstă de 79 de ani, respectiv 65 de ani, care au suferit multiple traumatisme, și doi barbati, în vârstă de 84 de ani, respectiv 70 de ani (șoferul), care au suferit multiple traumatisme, bărbatul în vârstă de 70 de ani fiind stabil. Toate cele 4 victime se află în investigații și li se acordă îngrijiri medicale., au anunțat oficialii Biroului de Presă al Spitalului Județean Buzău. WhatsApp Image 2021 08 24 at 16.34.32Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 3 autoturisme. 

Autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer de 70 de ani, din Brăila, a intrat în coliziune cu un autoturism staționat în afara părții carosabile, mașina la volanul căreia se afla o șoferiță de 32 de ani, din Galați.

Autoturismul brăileanului a fost lovit de un alt autoturism, condus pe aceeași direcție de o șoferita de 22 de ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane: șoferul din Brăila și alți 3 pasageri din mașina condusa de acesta – două femei și un bărbat, cu vârste de 65, 82, respectiv 85 de ani.WhatsApp Image 2021 08 24 at 16.34.33Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here