Astăzi, prefectul interimar, Adina Moiseanu, a efectuat o vizită la toate cele cinci centre de vaccinare anti-COVID, aflate în curs de amenajare în orașul Buzău. Vizitele au fost făcute alături de viceprimarul Ionuț Apostu.

Șefa de la Casa Albă a dat detalii despre stadiul organizării, dar și despre ce populație din alte localități vor veni în municipiul Buzău pentru a se vaccina. Am vizitat astăzi cele 5 centre de vaccinare din municipiul Buzău ce vor fi funcționale pentru următoarele două etape ale campaniei!

Este vorba despre o primă verificare până la demararea viitoarelor activități de vaccinare. Parte dintre centrele vizitate sunt încă la faza de pregătire și delimitare a spațiilor, însă medicii coordonatori au dat asigurări că vor urgenta organizarea centrelor pentru ca acestea să fie gata săptămâna viitoare.În municipiul Buzău vor fi disponibile cinci centre de vaccinare pentru care au fost arondate 18 localități din județ, după cum urmează:

1. Clădire aparținând Primăriei Buzău (Bld. Nicolae Bălcescu, nr 41-43): Cochirleanca, Poșta Câlnău, Racovițeni, Zărnești

2. Demisol Dispensar Medical nr. 14 (Cart. Broșteni, Str. Gîrlași): C.A Rosetti, Cilibia, Gălbinași, Rușețu

3. Medlife – Punct de Lucru Buzău (Str. Unirii, Bl. 18F, parter): Blăjani, Beceni, Cernățești4. Sala de Sport Liceul cu Program Sportiv “Iolanda Balaș Soter” (Aleea Școlilor, nr.1): Mărăcineni, Săhăteni, Săpoca, Stâlpu, Ulmeni. 5. Sala de Sport Liceul Tehnologic “Henri Coandă” (Str. Hortocolei, nr. 50): Costești, Movila Banului.” , a declarat Adina Moiseanu, prefect interimar, coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID de la nivelul județului Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here