Săptămâna aceasta, psihologii structurilor subordonate Diviziei 2 Infanterie „Getica” s-au reunit la sediul comandamentului de la Buzău. 
„În perioada 22-23 septembrie, la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie ”Getica”,
s-a desfășurat convocarea de specialitate a psihologilor încadrați în structurile de asistență psihologică ale Diviziei 2.
Scopul întâlnirii a vizat aspecte ce țin de optimizarea activității specifice, în vederea adaptării acesteia la nevoile actuale ale organizatiei și, implicit, la cele individuale, ale militarului.
În cele două zile au fost discutate modalitățile concrete prin care asistența psihologică poate contribui la dezvoltarea rezilienței, reducerea vulnerabilităților și la creșterea eficienței organizaționale.
Pentru a îndeplini în mod constant misiunile, în orice tip de confruntare s-ar afla, organizațiile trebuie sa aibă cei mai buni oameni, obiective si standarde clare, angajament. O structură de asistență psihologică are rolul de a oferi sprijin specializat pentru atingerea acestor trei scopuri.” , spun reprezentanții Diviziei 2 Infanterie „Getica” Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here