Gabriel Avrămescu, candidat al Partidului Național Liberal la Camera Deputaților, lider al liberalilor buzoieni, a fost unul dintre cei mai matinali politicieni din județ, mergând la vot încă de la primele ore ale dimineții. Avrămescu a venit alături de soția sa pentru a vota, exprimându-și dreptul constituțional la una dintre secțiile amenajate la Liceul Tehnologic Grigore Moisil din municipiu.

” Am votat în condiții de siguranță, pentru că sunt circuite epidemiologice făcute în mod corect, votul se desfășoară în conditii foarte bune din punct de vedere sanitar, nu sunt probleme, i-aș îndemmna pe toți românii să meargă la vot. Avem o zi istorică în față, avem șansa de a nu mai face greșeala de acum 4 ani când mare parte a rămas acasă și după aceea ne-am trezit cu o situație neplăcută chiar după o lună de la alegeri. E șansa noastră de a nu mai da vina unii pe alții, e sansa noastră să luăm ștampila să mergem să vot, să repornim România și să o reclădim așa cum trebuie.

Am votat pentru viitor, pentru șansa copiilor noștri, pentru educație, dezvoltare, reconstrucție, cu încredere că e un moment zero în care noi, cei care am ales să facem un pas în politică, vom demonstra în fața buzoienilor și a românilor că îi vom reprezenta cu demnitate și nu doar să ocupăm niște locuri în Parlament, ca să ne aflăm și noi în tranzit pe acolo”, a declarat Gabriel Avramescu la ieșirea de la urne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here