Grave probleme în desfășurarea alegerilor parlamentare semnalate de președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu. Ciolacu a declarat că
Prefectura stă la baza acestor deficiențe.

Fiind printre cei mai matinali alegători, la ieșirea de la urne, Marcel Ciolacu, a declarat că BEJ a luat o decizie fără precedent în alegerile organizate vreodată la Buzău. Mai exact, a cerut renumărarea tuturor buletinelor de vot transmise către secțiile de votare. Acest lucru s-a întâmplat după ce s-ar fi constatat că mai multe secții de votare nu dispun de suficiente buletine de vot. Liderul social democrat a arătat cu degetul spre Prefectura Buzău, acolo unde ar fi fost găsite zilele trecute, nejustificat, peste 700 de buletine de vot.

” Ieri, BEJ a luat o decizie fără precedent în alegerile locale sau generale din județul Buzău. A cerut renumărarea tuturor buletinelor de vot transmise către secțiile de votare. Există suspiciuni… bine, suspiciuni de prostie în Prefectura Buzău există demult, dar acum există suspiciuni de deficiențe în organizarea alegerilor, sunt secții de votare care nu au numărul necesar de buletine de vot, s-au descoperit vreo 710 buletine în Prefectură, s-au predai abia ieri dimineață la BEJ, așteptam ca toți președinții secțiilor de votare să raporteze Biroului Electoral Județean problemele descoperite și se vor lua măsurile care se impun. Dacă există tentative cu bună credință, nu doar din prostie, atunci am înțeles că și în decizia BEJ se specifică faptul că vor fi înștiințate instituțiile statului abilitate”, a spus Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here