matrimoniale

Cea de-a XI ediţie a Festivalului buzoian de teatru, care, din 2007, a devenit Gala Vedetelor – VEDETEATRU, s-a încheiat. Reala performanţă simţită din plin, nu numai de către organizatori, a fost interesul crescând manifestat de către publicul buzoian. Dacă la primele ediţii coeficientul de ocupare a sălii era, în medie, de 45%, în ultimii cinci – şase ani, sălile au fost pline! Gala Vedetelor – VEDETEATRU s-a bucurat de mare succes, şi în acest an. Ca de fiecare dată, la eveniment, au participat cunoscuţi critici şi directori de festivaluri din toată ţara, cunoscuţi actori, studenţi…

A fost ultima ediţie desfăşurată la Sala de Şedinţe a Consiliului Judeţean şi se cuvin mulţumiri, pentru ospitalitate şi bună primire. Cu siguranţă, următoarea ediţie va avea loc la sediul proaspăt renovat cu fonduri europene.

Vedeta acestui an a fost… COMEDIA

Juriul Publicului, format din: Dan Camer – inginer; unul dintre cei mai fideli spectatori ai teatrului buzoian (preşedinte), Sanda Goga – inspector la Consiliul Judeţean Buzău, Silvia Dinu – asistent medical – psiholog, Alexandru Drăghici – elev, Stelian Ene – nu şi-a divulgat profesia (membrii) au acordat următoarele premii:

Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol din cadrul Secţiunii Oficiale a fost oferit Teatrului „Nottara”,  pentru Matrimoniale de Lia Bugnar, un spectacol de Diana Lupescu, cu: Ada Navrot, Crenguţa Hariton, Lucian Ghimişi, Mihai Marinescu.

 La Secţiunea Vedeta de mâine, au fost acordate următoarele premii:

             Premiul pentru cel mai bun rol masculin  – VASILE REVNIC(spectacolul – „Îmi place cum miroşi”, de Neil Simon).

            Premiul pentru cel mai bun rol feminin – LIA SINCHEVICI (spectacolul – “Prânzul cel lung” de Thornton Wilder).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here