Doi brazi au fost amplasați în fața Primăriei Buzău și lângă obeliscul din Parcul Crâng. Vicele Ionuț Apostu a relatat cum au ajuns la Buzău cei doi brazi impunători. Povestea bradului de Crăciun… Un nou episod!

Așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, și bradul din acest an are o povesteNici în această iarnă nu am dorit să contribuim la distrugerea pădurilor! În urmă cu câteva săptămâni am făcut un apel public, în speranța că vom găsi buzoieni inimoși care vor să doneze un brad de care să se bucure copiii! Și nu am așteptat prea mult pentru că imediat au apărut propuneri interesante.Așa am ajuns la domnul Marcel Voicu din satul Ogrăzi ((Merei) care s-a oferit să doneze nu unul, ci doi brazi care fac parte din viața sa încă din 1978!Povestea spune așa: în urmă cu 42 de ani dl Voicu s-a mutat de la munte, de la Nehoiu, în satul din câmpie, și, de dragul locurilor natale, a adus cu el o părticică din inima muntelui, câțiva puieți firavi de brad! Acum, ajunși falnici brazi, și-a luat la revedere de la ei și ne oferă nouă tuturor bucuria unui pom de Craciun și îi mulțumesc public pentru gestul său!Astfel, ne bucurăm toți buzoienii de măreția lor în Piața Daciei și în Parcul Crâng.  Traversăm o perioadă dificilă, cu restricții de tot felul, dar asta nu inseamnă că nu trebuie să ne încântăm sufletul și să ne bucurăm de spiritul Crăciunului!

Sărbători binecuvântate cu multă sănătate, dragi buzoieni!” , este mesajul postat de viceprimarul Ionuț Apostu, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here