Săptămâna trecută, Divizia 2 Infanterie Getica Buzău a trimis, la Suceava, militarii detașamentului Batalionului 202 Apărare CBRN, pentru a executa misiuni de dezinfecție și contaminare pe străzile orașului aflat în carantină. Astăzi, Garnizoana Buzău a publicat mai multe fotografii care surprind activitățile desfășurate de militari.

„O nouă zi de misiune la Suceava
Începând cu seara zilei de 7 aprilie, militarii detașamentului Batalionului 202 Apărare CBRN au executat, cu șapte autospeciale, dezinfecția pe principalele artere rutiere din municipiul Suceava.

O misiune începută pe timp de zi, odată cu recepționarea soluției active și pregătirea detaliilor împreună cu reprezentanții MAI și ai autorităților locale, continuată cu echiparea militarilor, verificarea acestora și a tehnicii, pregătirea soluției prin diluarea acesteia la concentrația necesară și terminată spre dimineață, nu înainte ca tehnica și militarii să fie și ei, la rândul lor, dezinfectați…” , scrie în postarea publicată pe pagina de facebook a Diviziei 2 Infanterie Getica Buzău.

Foto: Cârlescu Petru Cătălin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here