Zeci de elevi de la Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc au donat sânge, astăzi, la Centrul de Transfuzii din Buzău. Gestul lor nobil a fost mai mult decât oportun, în condițiile în care unitatea sanitară se confruntă cu o criză mare de sânge.  „Afară, o zi mohorată și ploioasă de toamnă! În Centru, veselie, uniforme și mulți tineri frumoși și curajoși! Peste 50 de elevi de la Școala de Maiștri și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” au donat sânge, ne-au bucurat sufletele și ne-au făcut ziua senină! MULȚUMIM, vouă, dragi elevi, dar si conducerii Școlii, care a făcut din donarea de sânge, o TRADIȚIE!” , a fost mesajul transmis de directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Buzău, biologul Adriana Crăciun. 

1 COMENTARIU

  1. Militarii romani dau dovada de respect fata de toti cei care au nevoie de ajutorul lor, contribuabilii care sustin la randul lor armata.
    Sper ca atunci cand acesti copii vor ajunge la pensie sa nu mai fie linsati mediatic ca vor beneficia de pensii speciale, asa cum astazi aproape toata lumea striga in gura mare ca militarii au pensii nesimtite!
    Militarii isi doneaza sangele pe câmpul de lupta dar si in flacoane salvatoare de vieti, ale noaste celor care avem nevoie de sanatate si sigurantă naționlă.
    Felicitari celor care doneaza sangele lor pentru sanatatea celorlalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here