Mesaj impresionant pe final de an, transmis de Crucea Roșie Buzău, după mai multe acțiuni caritabile desfășurate în județ.„În spatele acțiunilor umanitare pe care le desfășurăm se află dorința de a susține și a ajuta atât a echipei Crucii Roșii Buzău, cât și a voluntarilor și donatorilor care își aduc contribuția la toate binefacerile făcute în slujba oamenilor aflați în dificultate.Noi nu așteptăm răsplată pentru ceea ce facem, însă ea vine prin prisma fericirii de pe chipurile oamenilor care rămân mulțumiți în urma noastră. Recunoștința lor și gândul nostru că am reușit sa îi fericim, este răsplata pe care o primim.
În ciuda faptului că situația actuală nu ne permite să facem față tuturor cerințelor, săptămâna aceasta am marcat câteva obiective destul de importante:
CUTIA CU BUCURIE a ajuns la 50 de familii din comunele Cozieni și Cislău. La Pârscov, 8 familii izolate au primit alimente, dulciuri și produse de igienă personală și de curățenie.
În comuna Sărulești, un tată care își crește singur 5 copii a primit alimente, produse de curățenie și igiena personală, dulciuri și jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toată familia.
Așa cum ne-a obișnuit, cu domnul Marius Rădulescu din București, și de data aceasta am pus umărul împreună cu grupul său de donatori cu inima cât muntele, și la Lunca Pripor din Nehoiu mai multe familii cu copii s-au bucurat din nou de un Moș Crăciun de poveste.
Un număr mare de familii care sunt sub protecția Direcției de Asistență Socială din Râmnicu Sărat și două cămine de copii din orașul Buzău care însumează mai mult de 100 de copii, au primit dulciuri sosite de la Sediul Central al Crucii Roșii Române, oferite de Mars.
Și două femei aflate în mare dificultate din cauza problemelor de sănătate și a singurătății au primit ajutor de la Crucea Roșie, alimente, dulciuri și produse de igienă personală și curățenie.

Încheiem acest an care nu a fost prielnic pentru un număr mare de persoane, în speranța că anul ce va veni, să vină cu mai multă sănătate și fericire…
Important este să știm că doar uniți în fapte bune și iubire față de cei necăjiți, vom reuși să înaintăm!
Mulțumim donatorilor, sponsorilor și tuturor oamenilor care au participat alături de noi la înfăptuirea unei lumi mai bune!CRUCEA ROSIE BUZĂU vă respectă, vă admiră și apreciază fiecare gest de binefacere.❤


Vă dorim Sărbători cu bine și noul an să vină cu mai multă speranță și dragoste de oameni!🙏🫂🌺❤” , transmit cei de la Crucea Roșie Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here