crima_politia_nu_treceti_ziuaconstanta_roMoarte invaluita in mister in localitatea buzoiana Posta Cilnau. O femeie in varsta de 58 de ani, a fost gasita moarta in curtea casei, iar pe 50 la suta din suprafata corpului avea arsuri. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cum si-a gasit sfarsitul femeia.

Femeia impreuna cu sotul sau avea in ingrijire un batran din Posta Calnau si locuiau impreuna cu acesta. Astazi, toata ziua au fost la muncile campului, iar cand s-au intors, sotul a plecat pentru pentru o ora la o cunostinta in sat. Cand s-a intors si-a gasit sotia prabusita in curtea casei, arsa pe jumatate din corp, fara ca in curte sau in casa sa fie urmele unui incendiu. A chemat imediat politistii si ambulanta, dar medicii nu au putut decat sa constate decesul.

In zona locuintei nu era nicio butelie sau urma de incendiu, iar din acest motiv, politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum a murit femeia. Cel mai probabil, cred anchetatorii, femeia gatea, din neatentie i s-au aprins hainele si a iesit in curte unde s-a prabusit din cauza arsurilor puternice. Politistii nu exclud nici varianta potrivit careia femeia a fost cuprinsa de flacari, aceasta a iesit disperata in curte dupa ajutor, iar inima sa ii fi cedat din cauza sperieturii.

Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei si pentru stabilirea cu exactitate a cauzei mortii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here