mascatiDouă clanuri de rromi din Buzău, “Ciulică” și „Dollar”  au provocat un scandal monstru care s-a lăsat cu o bătaie generala. Trei dintre scandalagii au fost ridicați de polițiști și duși la arest pentru 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.

De ieri polițistii buzoieni sunt în alertă maximă, după ce între două din cele mai cunoscute clanuri de romi din oraș a izbucnit un război în toată regula. Este vorba despre clanurile Ciulică și Dollar, între care mocnește de mai mult timp o rivalitate acerbă. Aseară, a degenerat într-un veritabil război, din care nu au lipsit bâtele, răngile și pietrele.

Aseară polițiștii buzoieni au fost sesizați prin 112 că pe o stradă din zona Obor mai multe persoane au intrat în curtea unui imobil. Mai exact, mai mulți membri ai clanului Ciulică luat cu asalt casa rivalilor pentru a tranșa un conflict mai vechi. Fără să stea prea mult pe gînduri au spart geamurile casei și au avariat și două mașini parcate în stradă.

Pentru a restabili ordinea zeci de polițiști și jandarmi au fost mobilizați în zonă, ajutați și de mascați. Aceștia au condus membrii celor două familii implicate în altercaţie la sediul Poliţiei pentru cercetări, iar în urma cercetărilor, trei dintre aceştia, cu vârste de 30, 40 şi 62 de ani, toți din clanul Ciulică, au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here