George SCUTARUDeputatul George Scutaru şi-a anunţat demisia din Parlament, ieri, în plenul Camerei Deputaţilor. El a fost aplaudat de toţi deputaţii prezenţi. În actuala sesiune parlamentară, Scutaru a fost liderul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, această funcţie urmând să fie preluată de Ludovic Orban. După demisia lui George Scutaru, Camera Deputaţilor declară vacant postul ocupat de acesta, urmând ca în colegiul în care a fost ales să fie organizate anul viitor alegeri parţiale . Miercuri, co-preşedintele PNL Buzău, George Scutaru, şi-a anunţat demisia din fruntea organizaţiei judeţene şi se va suspenda din partid, în condiţiile în care va deveni consilier al preşedintelui ales, Klaus Iohannis, funcţia sa urmând să fie preluată de Cristinel Romanescu.
George Scutrau a transmis şi un mesaj buzoienilor care l-au ales să îi reprezinte în Pralamentul României:
Dragi buzoieni, vă mulțumesc pentru încrederea dumneavoastră, pentru susținerea pe care am avut-o din partea dumneavoastră în cei 10 ani cât am reprezentat, ca și deputat, județul în Parlamentul României. Un gând aparte, de recunoștință, îl am pentru minunații oameni de pe Valea Buzăului, din colegiul uninominal unde am fost ales. Am reușit împreună să ducem la final proiecte, să transformăm în realitate dorințele unei comunități. Mă bucur că am reușit să pun umărul la realizarea unor obiective precum Biserica Sf. Gheorghe din centrul Nehoiului, redeschiderea Spitalului din Pătârlagele, reabilitarea drumului de acces spre Vulcanii Noroioși, reabilitarea în bună măsură a infrastructurii școlare din zonă. Sunt multe lucruri pe care le-am realizat împreună și unele pe care, din păcate, nu am reușit să le duc la bun sfârșit, cum ar fi un nou pod peste Bâsca, în localitatea Cislău, pentru că există și autorități care rămân insensibile la sesizările și nevoile comunităților.
Le mulțumesc și cu acest prilej colegilor liberali buzoieni pentru sprijin și pentru onoarea de a le fi fost coleg în toți acești ani.
Vă asigur pe toți, că indiferent unde mă vor purta pașii, în timpul acestei noi provocări profesionale, în inima mea voi purta întotdeauna amintirile frumoase ale perioadei cât am fost deputat liberal de Buzău.

Cu deosebită considerație,
George Scutaru”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here