klaus scutaru
Deputatul PNL George Scutaru a anunţat oficial că va deveni consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională, după ce şi-a dat demisia de la şefia grupului PNL din Camera Deputaţilor, el urmând să demisioneze şi din calitatea de parlamentar.
”O să-mi anunţ demisia şi din Parlament, ar fi o stare de incompatibilitate între calitatea de parlamentar şi cea de consilier prezidenţial şi am considerat că ar fi normal (să demisioneze de la şefia grupului PNL, n.r.) ţinând cont şi de faptul că mâine şi poimâine, adică miercuri şi joi, vor fi activităţi doar în comisiile de buget-finanţe. Vineri va fi ultima şedinţă a Camerei Deputaţilor, ocazie cu care o să-mi depun şi demisia din Parlament”, a spus Scutaru.

El a precizat că va fi consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională.

Deputatul Ludovic Orban a fost ales, marţi, liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor, cu 43 de voturi, câştigând competiţia cu colegul său, Mihai Voicu, după ce George Scutaru, actalul lider, şi-a depus mandatul pentru a deveni consilier prezidenţial.

George Scutaru este lider al PNL Buzău, funcție la care va trebui să renunțe odată ce-l urma pe Iohannis la Cotroceni. În locul său, cel mai probabil, la cârma organizației județene a PNL va veni Cristinel Romanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here