George ScutaruPrim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu, a anunțat că liderul deputaților liberali, George Scutaru, își va da demisia din Parlament pentru a face parte din echipa lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni ca și consilier.
„Chiar azi (luni – nr.) am discutat cu domnul Scutaru, va pleca la Cotroceni. Joi sau vineri va depune mandatul de parlamentar și va trebui să facem alegeri pentru un nou lider de grup”, a spus Atanasiu.
George Scutaru urmează să fie numit consilier prezidential pe probleme de apărare si siguranță națională. În acest moment, George Scutaru este membru al Comisiei pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din Camera Deputatilor.
Scutaru ocupa şi funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal de la Buzău, funcţie pe care o va deține după plecarea sa, Cristi Romanescu. În acelaşi timp, George Scutaru era deputat de Buzaău, ales pe Colegiul numărul 1. Conform unor surse din PSD, viitorul candidat pe acest colegiu ar fi Romeo Lungu, seful Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret şi finul lui Constantin Boscodeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here