Andreea este polițistă și își desfășoară activitatea în Județul Teleorman, iar de curând a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută.

„Noi, prietenii, familia și mai ales cei doi copii îi suntem alături. Poți să o faci și tu prin donare de sânge: „Pentru Sandu Andreea Elena, internată la Institutul Clinic Fundeni”., este mesajul transmis de polițiști pe pagina de Facebook a IGPR.

Astăzi, polițiștii buzoieni s-au mobilizat și au mers la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge atât pentru colega lor cât și pentru cetățenii aflați în suferință.

„Noi am fost doar 40 de polițiști, cu siguranță e nevoie de mai mult și, prin generozitatea dumneavoastră, a tuturor, putem putem influența vital cursul celor aflați în situația colegei noastre de la Teleorman, Andreea. Recomandăm tuturor celor cărora sănătatea le permite să doneze sânge pentru cei a căror sănătate este în impas!

*P. S. Astăzi este și ziua de naștere a colegei noastre, așa că îi transmitem La mulți ani și toate urările de bine!”, au transmis polițiștii buzoieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here