CSMS Iasi Gloria Buzau 1 0Gloria Buzău a pierdut partida disputată în deplasare la Iași după ce a primit gol în ultimul minut de joc. CSMS Iași, formație antrenată de Ionuț Popa, a reușit golul victoriei prin Onofraș, care a beneficiat de un ricoșeu norocos și a înscris de la un metru de poartă.

Buzoienii au mers la Iaşi cu gândul să nu primească gol. Gazdele au dominat întreaga partidă, dar au ratat cât pentru o ediţie de campionat, spre disperarea antrenorului Ionuţ Popa, aflat la prima partidă pe banca ieşenilor, după demisia de la Mioveni.

„Degeaba ne-am apărat bine dacă în atac ne-au tremurat genunchii. Poate am fi meritat un egal pentru efortul depus. Ne aşteaptă un campionat dificil pentru că avem obiective diametral opuse cu Iaşiul”, a declarat antrenorul Gloriei, Mihai Ciobanu.

După această înfrângere, Gloria ocupă locul 11 în clasament cu trei puncte, după disputarea primelor trei etape.

CSMS Iaşi: Popa – Ciucur, Tincu, Mitrea, Vladu – Onofraş, Straton, Tudor – Gado, Ghiceanu, Herghelegiu. Antrenor: Ionuţ Popa

Gloria Buzău: Sîrbu – Filip, Puşcă C., Tabără, Poteraşu – Puşcă M., Horovei, Corcoveanu, Prodan – Boboc, Cîmpeanu. Antrenor: Mihai Ciobanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here