viitorulgloriaEgal sub ochii regelui. Asta a reușit Gloria Buzău în deplasare, unde a întâlnit echipa lui Gică Hagi, și totodată liderul clasamentului, Viitorul Constanța. Partida s-a disputant ieri după-amiază pe stadionul din Ovidiu.

Gloria a început în forță partida și a reușit să înscrie în minutul 11, la prima acțiune de poartă. Spătaru a șutat iar balonul a fost deviat de către un apărător până la Câmpeanu care a înscris de la 7 metri. Opt minute mai târziu, același Câmpeanu înscrie cu capul după un corner și stabilește scorul cu care se încheie prima repriză.

După pauză gazdele au ieșit mai motivate și au luat cu asalt poarta apărată de Sârbu. Apărarea Gloriei rezistă până în minutul 58, când după un corner executat de Cristocea, Bejan reia cu capul în bară, balonul sare în teren de unde Rusu înscrie. Echipa antrenată de Mihai Ciobanu primește lovitura decisivă în finalul partidei. În minutul 88 gazdele execută o lovitura liberă, jucătorii Gloriei bâlbâie mingea în careu, Rusu preia la limita careului de şase metri, se întoarce şi trage printre toţi jucătorii la colţul lung, și obține astfel un punct nesperat pentru formația lui Gică Hagi.

Viitorul: C. Costea – D. Ninu, L. Turcu, Fl. Bejan, Onicaş, I. Larie, M. Albu, Al. Lazăr, Cristocea (cpt.), V. Rusu, V. Simion

Antrenor: Cătălin Anghel

Gloria: D. Sârbu – Ţabără, D. Boboc, Corcoveanu, Bg. Spătaru, C. Puşcă, I. Filip, Horovei, M. Puşcă (cpt.), Ad. Câmpeanu, R. Tudor

Antrenor: Mihai Ciobanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here