Oficialii clubului din Crâng confirmă infectarea cu coronavirus a uneia dintre handbalistele Gloriei Buzău și declară că niciun alt caz nu a mai fost înregistrat în lotul echipei antrenate de Ovidiu Mihăilă. 

Sport Club Municipal Gloria Buzău infirmă toate informațiile apărute în presa centrală și locală sportivă, conform cărora cel puțin 3 sportive ale secției handbal ar fi fost depistate pozitiv, în urma efectuării testelor pentru SARS CoV-2.

Luni, 12 octombrie 2020, a fost testat întreg lotul și staff-ul tehnic. Din cele 29 de teste, 28 au fost negative, iar unul a fost confirmat pozitiv. Sportiva confirmată pozitiv, Claudia Marina Condurache, nu făcea parte din lotul care s-a deplasat la Ploiești și nici nu s-a constituit în contact direct cu alte jucătoare.

Claudia Condurache
Claudia Condurache, jucătoare SCM Gloria Buzău

Protocolul pentru astfel de cazuri a fost respectat în totalitate. Sportiva se află în evidența Direcției de Sănătate Publică Buzău, iar situația a fost comunicată Federației Române de Handbal.

Alte două sportive, Ana Maria Simion și Ana Maria Mîrcă-Olariu nu vor lua parte la acest turneu, deoarece sunt accidentate, aflându-se în perioada de recuperare.” , se precizează într-un comunicat de presă semnat de directorul clubului, Ion Cazan. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here