Cumplit accident de circulație produs duminică, în localitatea Cernătești, pe DJ 203 K. Din primele informații, accidentul s-a produs în jurul orei 11, pe raza localității.
Un bărbat de 32 de ani, care se deplasa cu familia dinspre Buzău către Vintilă Vodă, a pierdut controlul mașinii, un Cielo, totul întâmplându-se într-o curbă ușoară la dreapta. Mașina scăpată de sub control a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un VW condus de o femeie de 33 de ani.
În urma impactului destul de violent, a rezultat rănirea a 5 persoane. Astfel, răniți mai grav sunt soția șoferului care a provocat accidentul și copilul celor doi, în timp ce alte trei persoane, din ambele autoturisme, au fost rănite mai ușor.
De menționat, că victimele aflate în stare mai gravă, adică soția și copilul șoferului care a produs accidentul, nu purtau centură de siguranță.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul rutier. Se pare că accidentul a fost provocat în momentul în care șoferul ar fi încercat să evite un crater din șoseaua distrusă, însă acest aspect urmează a fi stabilit clar e polițiști, în perioada imediat următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here