hoti

O grupare de hoți care acționa atât pe raza județului nostru cât și în alte zone ale țării a fost destructurată de polițiștii buzoieni. Indivizii, trei constănțeni, furau fin mașini dar și din societăți tot ce le pica în mână.

” La data de 20 august a.c, în urma activităţilor specifice complexe desfăşurare de către poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău, a fost documentată activitatea infracţională a unei grupări formate din trei tineri constănţeni, ce acţionau pe raza mai multor judeţe în vârstă de 15, 29 și respectiv 30 de ani. Gruparea era specializată în comiterea furturilor din auto și a furturilor din societăți comerciale, în sarcina acestora reţinându-se 12 infracţiuni săvârşite pe raza municipiului Buzău. Faptele au fost sesizate poliţiei la începutul lunii iulie a.c, şi au fost înregistrate iniţial în evidenţe, cu autori necunoscuţi”, se arată într-un comunicat de presă remis vineri de IPJ Buzău.
Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în perioada 5 iulie – 8 iulie a.c, cei trei ar fi sustras din patru autoturisme parcate pe raza municipiului Buzău, telefoane mobile, îmbrăcăminte, documente și bani, prejudiciul cauzat fiind de peste 3500 lei.
Totodată, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat că tinerii sunt și autorii a cinci furturi și a șapte tentative de furt din societăți comerciale, sesizate poliției în data de 8 iulie a.c, comise pe raza municipiului Buzău, valoarea prejudiciului fiind de 1300 lei.
Polițiștii continuă cercetările și întreprind activități pentru recuperarea prejudiciului, adolescentul aflându-se în prezent sub măsura arestului preventiv într-o altă cauză instrumentată de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here