Vești bune vin de la echipa de handbal feminin Gloria Buzău: întreg lotul a fost retestat pentru Covid-19, iar rezultatele au ieșit negative.

Toate aceste proceduri au fost făcute după ce, pe 6 iulie, handbalista Elena Livrinikj, în vârstă de 25 de ani, din Macedonia, a fost diagnosticată pozitiv. Ulterior, pe data de 13 iulie, a fost anunțat rezultatul negativ al unei noi analize de laborator.Elena Livrinikj 

 “Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze publicul că cele trei persoane care au avut contact direct cu sportiva declarată inițial pozitivă la testul pentru SARS-CoV-2, au fost retestate, iar rezultatul testelor a fost negativ.

De asemenea, întregul lot de handbal feminin – staff tehnic și sportive – a fost retestat, iar rezultatul a fost negativ.

Pentru clubul nostru situația creată a reprezentat o încercare foarte dificilă, care și-a pus amprenta asupra modului de desfășurare al pregătirii fizice, dar mai ales asupra moralului sportivelor noastre. Vă informăm însă că, în prezent, starea sportivelor este excelentă, iar forța, ambiția și profesionalismul acestora și a staff-ului tehnic le-au ajutat să depășească și acest obstacol.handbaliste antrenamente 2Mulțumim tuturor suporterilor și iubitorilor handbalului buzoian pentru gândurile frumoase adresate fetelor noastre și pentru susținerea pe care au demonstrat-o în momentele complicate!” , a transmis conducerea clubului buzoian, printr-un comunicat de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here